středa 25. ledna 2017

Milost

Vzali jsme ho na milost!?
I když, vlastně, já ho do nemilosti ani nikdy neuvrhla, to spíš náš táta s ním měl nepřátelský vztah už od počátku (prý moc hlučný, neumí přes lišty, zasekne se pod koženým křeslem, jezdí nesystémově jako magor, a já nevím, co ještě :-). Prostě negace...
Je to k neuvěření, ale ve skříni, asi po cca dvou vyzkoušeních, čekal na svou chvíli do dnešního dne čtyři a půl roku! Nekecám... Prostě některé věci musejí fakt dozrát. Mezitím jsme se ho pokoušeli jednou neúspěšně prodat, dokonce, při jedné pařbě u nás doma, i darovat! No ještěže to nedopadlo! :-)
Dneska totiž nastal den "D". Odpoledne jsem ho, při svém echtovní chřipkou napadeném pohnutí mysli, vyštrachala z krabice, strčila do nabíječky a byla jak u vytržení, že zareagoval, zablikal na pozdrav a během 6 hodin se vzorově nabil :-). V. mi už totiž dlouho tvrdil, jak ten akumulátor bude starý a jak jsme těch "pět litrů" (nebo kolik to tehdy vlastně v té super mega akci bylo) vyhodili z okna :-)
Nevyhodili, pcha! :-)
Dělala jsme si srandu, že nám ten robík v té skříni snad i nabral na síle a dospěl. Lišta nelišta - absolutně žádný problém, dokonce si hravě povodil i ty bílé židle, kožené křeslo jsem vyvýšila o Terezčiny dřevěné puclíky, jenom, pravda, i já mám pocit, že si to pořád štráduje jako magor! :-)
Kluci z toho měli u večeře malé divadlo, drobky jsme sypali schválně na zem..... :-)))

PS: A tak, zdá se, jsme ho fakt omilostnili, všichni.
PS2: Frajer RobZone, o něm je řeč... :-)





3 komentáře:

  1. Některé věci prostě potřebují svůj čas...Někdy je to nějaký kousek oblečení koupený z náhlého popudu a pak odložený na dlouhou dobu do skříně. Když ho po letech vezmeme na milost, je k neunošení. Jindy zase nevhodný dárek, o kterém si myslíme, že ho nikdy nepoužijeme. A náhle přijde jeho čas a zjistíme, že se nám vlastně náramně hodí:-)
    Tak ať frajer ,,Rob" ušetří hodně práce v domácnosti a skvěle maká:-)
    H.

    OdpovědětVymazat
  2. Jani a fakt dobře vyluxuje? já si někdy připadám jak otrok, jeden den vysaju, vytřu, ale jak se topí v krbu, přijdu druhý den z práce, zasvítí sluníčko a mě by klepla pepka. takže nanovo.
    Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Majko, ráda odpovím... No, upřímně, nechtělo se mi věřit, co za binec v té jeho nádobce se byl schopen nasbírat. Nemá problém posbírat větší kousky, jemný prach. Mě spíš pořád vadí ta jeho nesystematičností :-) (to je pak lepší ho moc nepozorovat), a samozřejmě je potřeba udělat mu "prostor".
      Také vysáváme každý den, také topíme v krbu... Určitě to pomoc je, na větší plochu se hodí ideálně. Poradí si i s kobercem hravě. Jo, jsem ráda, že jsem ho znovuobjevila a už ani manžel není tak negativní. My také vysáváme každý den, taky topíme v krbu...
      Pravda je, že bych dneska volila spíš takový, co je schopen vytřít i na mokro.
      Mějte se hezky!
      Jana

      Vymazat