pátek 12. května 2017

Není čas ztrácet čas

Nemám ještě resumé "náš duben zpětně" a je třetina května za námi. Děje se toho tolik! Tolik akcí hodných záznamu do "deníku" tady. Pozitivní, ale i méně pozitivní věci nás bohužel stíhají. A já nestíhám zapisovat, nestíhám vlastně skoro nic! :-( Dobrý pocit chybí... :(
Dlužím pár fotek z Máťovy narzeninové oslavy. Bylo fajn, i když úplně poprvé za těch jedenáct let bez babičky Lidky. Pobyt ve špitále ještě není u konce, ale zápal plic snad už ano!
Kluci mají za sebou každoroční "Sladký míč", nějaké štafetové běhy, každoroční Běh přátelství ve Stonavě, fotbalový turnaj v Petřkovicích, okresní kolo OVOV. Máťa za pět dní nasbíral 7 medailí :-).
Táta si vystřílel osobní rekord (691 bodů).V tomhle případě neplatí "Das ubung macht den meister :-))". Luk bere do ruky poslední dobou jenom na závodech.
"Terezko! Umíš pěkně zlobit!" Byly jsme s babičkou na trhu pro kytky do truhlíku a celé jsi to prořvala. Do toho kočáru si prostě nesedneš a ne!
A já mám "ičo", zboží ve výrobě, logo v procesu, po "stránkách" ani vidu... :-). Jako správný ekonom jdu na všechno maximálně neekonomicky :-). Ale, nemůžu si pomoct... moc mě to baví :-)).
Dneska konečně  další nádherný květnový den, a tak se pracuje a pracuje a v podvečer kultura.

PS: Není čas ztrácet čas - naše rodinné heslo posledních dnů!















































...a to už je fakt vše :-))))


Žádné komentáře:

Okomentovat