pátek 20. května 2016

Zlatá tretra

Taháme ji jako kočka koťata! Zatím neprotestuje a snad ani tiše netrpí... Ale je fakt, že dneska to bylo nejspíš přes čáru. Ten kravál.. Hm, na sledování nejlepší atletiky u nás, je asi přeci jenom ještě maličká! No, ale jako vždycky, zvládla to bravurně. Žádný křik, žádný pláč, i paci paci bylo...
Ona je vůbec neskutečně ostřílená... tolik fotbalových hřišť a tělocvičen co už poznala, toliko fandění, co už zažila.. i na kultuře už byla! A to nemá ještě ani roček - o Terezce naší je řeč! :-)

Dneska tedy Zlatá tretra v Ostravě, víc tady, nádherná podívaná! Ten ovál je jako na dlani, krásný... I Boltík byl, a opět vyhrál a nad rámec očekávání, přivezl z Jamajky i slunečné počasí. Byli jsme letos podruhé, společně s bráchou, rodiči. Krásnu tradici to ten ježíšek loni započal... :-) A za rok se těšíme zas!








Zlaté tretře předchází Čokoládová tretra! Tretra pro děti do 11 let.  Závodí se v různých městech a vždy vítěz z každého, postoupí a zazávodí si na origo Zlaté tretře v Ostravě! Máťa si byl štěstí zkusit v Havířově - a byl na bedně!!! Jako neatlet, v konkurenci atletů, třetí místo, parádní výsledek!





Žádné komentáře:

Okomentovat