pondělí 18. července 2016

Pořád

nemám čím fotit :-(
A přitom se toho děje tolik.
Terezka zdatně sekunduje svým bráchům při fotbale. Balón je prostě prim mezi hračkami. Normálně kope. Levačkou, pravačkou, hází auty :-)
Po 13 měsících a jednom týdnu přestala žabka usínat sama! :-( Nakojím, pomuchlím, položím, odcházím a spí se... - nefunguje, ze dne na den! Nakojím, pomuchlím, položím... řev!!! Krátký, ale je! :-( Lámu si hlavu proč??? Dnes poprvé jsem uspávala....

Kluci zprovoznili pískoviště. Podíleli se na tom všichni. Teta dodala starou knihovnu, táta koupil eternal (po vzoru mého vzoru U nás na kopečku), můj táta sbil, kluci natřeli, navozili písek. Terezka byla šťastná. Střeva bude mít pročištěné skrz naskrz, písek je absolutně všude. :-( Asi jsme měli ještě počkat!

Máme Ondru na prázdniny, celý týden :-).Nikdo ho nemusel přivážet, nepřijel ani na kole. Přišel po svých, vzdušnou čarou 30 m! :-)) Holt bydlíme s bráchou kousíček od sebe, ale to přeci neznamená, že k tetě se na prázdniny "nejezdí". :-) Vojtu jsme na prázdniny naopak vyslali. Prostě jemná výměna, počet dětí tudíž neměnný.

A byli jsme koupit tretry. Máťa bude v září desetibojařit (v celostátním finále soutěže OVOV) a potřebuje tretry. My koupili, škola proplatí! To není špatné! :-)
A když už jsme byli v tom Těšíně, protáhla jsem kluky městem, ukázala jim dvorek, kde jsme bydleli, školu, kam jsem chodila. A Máťa se netaktně divil, že ta škola ještě pořad stojí... :-)))

Prostě obyčejný (dnes zamračený) prázdninový den :-))))








Žádné komentáře:

Okomentovat