středa 18. května 2016

My

Tak, a mám to! Chtěla jsem to a tak to mám! Pro sebe, Tebe, pro naše děti! Tady, na jednom místě... BLOG!!!
Snad je to dobrý nápad - hodně štěstí si přeji!! :-)
Bude to o nás, hlavně pro nás, naše děti! A třeba se najde i nějaký zbloudilec, co k nám občas nakoukne :-) Budu za to vděčná.
Důvod, proč s tím začínám, je prostý - chtěla bych systematicky, nesystematicky uchovat náš koloběh životem. Nejsem exibicionista! Jsem lump, co nevede dětem alba s fotkami, nemá zaznamenáno, kdy jim vyrostl první zub, kdy udělali první krok... Né proto, že to nepovažuji za důležité, ale jednoduše proto, že člověk v tom denním kolotoči strašně rychle zapomíná, čas letí a zpětně se špatně vzpomíná!
A třeba si děti jednou počtou :-)... to, co jim často opakujeme - jak neskutečně moc je milujeme, jak obrovsky pyšní jsme na to, že je máme - tři krásné zdravé děti! Náš Vojta, Máťa a Terezka.
Hej, tady jsou :-)!

MY, beze mne - fotím :-)

4 komentáře:

  1. Mit vsechno na jednom miste je bezva! :-) Jinak je v tom vzdycky binec. A clovek muze mit klidne i <3 deti. Zbloudilka1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za vůbec první komentář a pevně doufám, že nebude poslední... :-) Jo, jo, je to tak, svatá pravda :-) Důležité bude vydržet.
      Jana

      Vymazat
  2. Jani, je to dooost dobrý nápad - hodně štěstí přeji!! fanda a pravidelný čtenář Masinka

    OdpovědětVymazat
  3. Jéééé, Hani, děkuju!!!
    A moc díky holky za milou návštěvu a dárečky, dnes! Máťa už spí! Uf!!! Jo, a kluci nemohli pochopit, že to kreslila ta malá holka co ještě nechodí ani do školy :-)))
    Jana

    OdpovědětVymazat