středa 16. listopadu 2016

Koncert ZUŠ B. Martinů

Bylo to delší než předesílal "program" a bylo to nádherné! Přes dvě a půl hodiny trvající vystoupení k příležitosti 60. výročí založení naší zušky B. Martinů v Havířově.
Viděli a slyšeli jsme všechno! Taneční orchest Z. Bittmara (našeho Kubu za bicími - jsi borec, Kubi!), pěvecké sbory, soubor houslový, kytarový, bicí (tenktorkát i s Mackem ve své roli), klávesy, soubor všemožných dechových nástrojů, taneční vystoupení a ve foyer - vernisáž s přehlídkou výtvarných obrázků malých umělců! A nakonec skupina Nebe, taky odchovanci havířovské zušky.
Byl plný sál, bylo to fakt moc pěkné! Moc děkuji, kluci moji! Protože díky vám, Kubíto a Maťo, jsme měli možnost tam být a byli jste, pro nás, nejlepší! :-)
Ještě teď mám husí kůži a říkám si, jak málo, na můj vkus, se o uměleckých školách mluví... jak obrovský přínos do života všech těch dětí dávají, jak úžasné děcka tyhle školy navštěvují a čeho všeho jsou schopny! Je to velký bonus umět něco nad rámec běžné základky!

PS: A malá ségra a sestřenice v jedné osobě samozřejmě nemohla chybět! :-) Občas to bylo o nervy, moje, i blízkých přísedících okolo, ale i díky mé schopnosti ještě kojit, jsme to useděli, ustáli, uchodili... :-))! A když bylo nejhůř, předsálí s obrázky bylo naše!
PS2: Vojtík bohužel nebyl, ani jako divák (přednost tréninku dal), kytaru opustil, a já doufám, že se k ní, třeba, jednou vrátí...










☺☺☺



Žádné komentáře:

Okomentovat